Retourneren

Het kan een keer gebeuren dat jouw artikelen niet helemaal naar wens zijn. Bij Blue Bryan is dit geen probleem, want ook dan helpen we je graag verder. Onderstaand vind je onze voorwaarden en een stappenplan, waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je artikelen kunt retourneren.

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehechte labels. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Deze retourkosten verrekenen wij met het te crediteren orderbedrag.

Zijn jouw artikelen niet helemaal naar wens? Ons stappenplan beschrijft duidelijk hoe de artikelen geretourneerd moeten worden. Lees snel verder:

1. Controleer of jouw artikelen voldoen aan onze voorwaarden. Alleen dan kunnen wij jouw artikelen terug nemen. De voorwaarden zijn bovenstaand terug te vinden.

Na ontvangst van je bestelling heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding (middels het onderstaande formulier) heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehechte labels. Voldoen jouw artiekelen niet aan deze voorwaarden? Dan kunnen wij deze helaas niet retour nemen.

2. Vul het onderstaande retourformulier in.

3. Plak het retouretikel (deze zit in de doos van jouw bestelling) duidelijk aan de buitenzijde van de doos. Zorg dat je eigen adres niet zichtbaar is om verwarring bij de koerier te voorkomen. De artikelen dienen veilig en beschermd worden verzonden. Dit voorkomt onnodige beschadigingen.

4. Lever jouw pakket in bij een PostNL punt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt. Daar wij de retourkosten voorschietten, hoef je deze niet bij het PostNL punt te betalen. Wij verrekenen de retourkosten met het naar jou te crediteren orderbedrag.

5. Jouw retourzending wordt binnen twee werkdagen na ontvangst verwerkt. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde items terug inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending. De retourkosten brengen wij in mindering op het totaal te crediteren bedrag. Dit wordt netjes op de creditfactuur vermeld. Als een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. Hiervoor nemen wij in dat geval contact met je op.

6. Na het verwerken van jouw retourzending ontvang je direct een creditfactuur. Het aankoopbedrag wordt teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is (iDeal, PayPal, creditcard enz.). Wettelijk gezien hebben wij 14 dagen de tijd om een terugbetaling te verwerken, echter zorgen wij er netjes voor dat het geld binnen 3 werkdagen na het verzenden van de creditfactuur is teruggestort.

Retourformulier

Reden van retour

Ik wens

Secured By miniOrange