Over Blue Bryan

Blue Bryan is in 2017 opgericht door de Maassluise mode-ondernemer Bryan Camphens. Vanwege zijn Rotterdamse (geen woorden, maar daden) mentaliteit is het hem gelukt om in zeer korte tijd een prachtig merk op te bouwen.

Blue Bryan staat bekend om zijn luxueuze uitstraling en zeer hoogwaardige stoffen. “Wij gaan uitsluitend voor de beste kwaliteit en anders maken we het niet”, aldus Bryan Camphens.

Als groot fan van de Steve Jobs (voormalig CEO van Apple), kreeg Bryan de inspiratie om zijn eigen label te starten. Jobs had de visie om risico’s te nemen en volledig te gaan voor zijn Ideeën. Hij liet hierin niemand zijn richting beïnvloeden en ging voor het best haalbare. Toen Bryan op zoek ging naar de welbekende turtleneck trui van Steve Jobs, werd al snel duidelijk dat deze vrijwel niet gemaakt wordt. De normale coltrui wordt zo goed als overal verkocht, maar Bryan irriteerde zich aan het dragen van een hoge omgeslagen colkraag. Een coltrui moet in zijn ogen prettig te dragen zijn, niet irriteren in de nek en gemaakt zijn van de meest zachte stoffen. Hierdoor besloot Bryan deze trui zelf te gaan produceren en dit bleek een groot succes. De turtleneck trui uit de “Basic Collection” is dan ook ons best verkopende product! n.a.v. Dit succes is het assortiment steeds groter geworden met nieuwe, exclusieve producten.

In de toekomst hoopt Bryan zijn collecties niet alleen online te verkopen, maar ook te gaan samenwerken met diverse winkels.

Secured By miniOrange